БицIи жинжал

Шли гъячIяргъну китабар?
Хъа гьелбетта – кьюлари.
Шли гъучIвуркьну журналар?
Ляхин вушул курцIларин.

Шли гъитIиршну газатар?
ФукIа дар, даршиш гатар…
Магьа агури дурар,
Бизар духьна хизанар.

Аьхир, гъахьнийи сесар,
Фуж-вуш пичнахъ аьлхъюри.
Китаб, бицIи бали сар,
Гьелек дарди «урхури».


Рецензии