Погода хороша. Но чобот какой?!

І вот – поедь дэ домой

Устав я гондэ. Да й думаю, мо,
Зроблю хутко всё і до той,
Шо надто хочэ, шоб хоть порошочк
Подав да з некым сырком-с.

І шо ж ты зробыш, аджэ ж, давно
Ны смыкав с садка кошок гной.
Да й сунь тут лапку ув тапок хоть –
В сінях гындэ вонь.

А там холод! А я ж маладой.
А шо тутыка войдь
Хотя б і в полонку, бы ж Мясніков.
Да й закалейсь ув жеб.

Хата в мынэ – хай такэ вас мынэ –
Повна тёплых полов ж.
Так шо шо тут обмыты сыбэ
Да й лыжы, бы осёл.

Опшым, крекнув старый Міхед
Да й по-шов прамо в лес!
Ну, дэ, скажым, хоть ночвэй
Взеты ув лаборськый нэтр.

Ексь дотемыв: ага, во ж колок!
Взев да й выдзёвбав говнь.
А завтра ж  ны влізыш зном
В тэе ш самэ дірмо.

Ой, да а нашчо ж дыржеты повсць! –
Скажэ мні гондэ Кольк.
Ты в Рыловычах бо прам влюбён
В гэтых сволочый дробн.

Дак сусідый іды по3вож:
Хай дыржеть сук в хлывах!
А то ходять, ек тые павы,
По оборы, засранкы.

От тобі й сонцэворот:
Я й найівся й фперод.
Ну, покы кадку дыраву найшов,
Покы гаречых вод…

Наобіцяв жэ своей мадонць,
Шо на Мыколу прыпром.

...да й вот моя дочка з Ню-Орк
Тож помоч в7 шлёт


Рецензии