Коли я запрошу свою любов на танець - 2020

Коли я запрошу свою любов на танець
тоді віч на віч біля щастя опинюся
нарешті зрозумієш що я твій обранець
після того як тобі в очі подивлюся...
Коли в душі однакову мелодію почуємо
ми розмовляти будемо мовою сердець
лише тоді нотки взаємності відчуємо
і поцілунок ніжно заспіває як співець...
Коли нас вже обох життя закружить
неспішно в унісон за руки візьмемося
нас на собі обопільне почуття одружить
і в загсі мабуть як рідні...обіймемося...


Рецензии