Невесела Новор1чна н1ч

***
Невесела новорічна казка –
Я одна серед моря ночі.
Ніби п»єси невдала розв»язка –
Ніч, мороз і заплакані очі.
Вперше не загадала бажання,
Мабуть, більше я в диво не вірю.
Все замерзло: думки, сподівання,
І любов, і тепло, і надія…
Все, як є…Так і має бути –
Ти пішов – і душа  посивіла.
Та чомусь, досі важко збагнути,
Що мої відгоріли крила.
Пролетіли роки, ніби вихор,
Поспішала, й нічого не встигла.
Ніч самотня – безжальний вирок,
За ті дні, де була щаслива.


Рецензии