Христос народився! Слав1мо Його!

І небо бездонне, й нелічені зорі -
Христос народився! Славімо його!
Нехай в кожне серце і в кожную долю
Зійде те тремтливе, різдвяне тепло.
Сьогодні погідні та лагідні люди - 
Христос народився! Славімо його!
І віра у те, що світ радісним буде,
Мов сонця промінчик, осяє чоло.
Сьогодні прощаються зради і кривди –
Христос народився! Славімо його!
Є віра у чудо, є віра у диво,
У диво Різдва, що дарує добро.
Я з святом святим Вас, шановні, вітаю –
Христос народився! Славімо його!
Хай лихо Ваш теплий поріг обминає,
Хай долю не вразять ні хворість, ні зло!
Прислухайтесь: світ весь сьогодні співає –
Христос народився! Славімо його!
І в кожну оселю тихенько вступає
Чеканне, таємне і світле Різдво!


Рецензии