Ото ж, нехай...

Таке, собі не то що не прощУ,
Скажу по-гІрше: Не дозволю,
Не  бачити небес після дощу,
Під сонце – теж,
           не виплестись на волю
Де, з краю-в-край,
                 неначе: небом – рів.
Де, ніби хтось,
                   до неба витяг рАло.
Усі, що має  небо  з  кольорів,
Рай-райдуга  у  себе увібрала.
Отож, нехай ідуть  такі  дощі:
Не  рАдій — з  неба щоб, а рАдо
Рай-райдуга лягла  на  овощІ;
На плід – інтимного... і  саду.


Рецензии