Гори сколiстие

Гори сколістие
Трави молодi

Мамо родна
Мамо молода

Бiгала по травам
Травам молодим

Пiднiмалася високо
Высоко у гори

Там небо зоряне
А сонце ясне

Повiтря чисте
Прозоре як водиця.

Там жойворонка лiтае
Крильцями пурхае.


Рецензии