Нашто табе думкI дрэнныя?

Нашто табе
Дрэнныя думкі гэтыя?-
Цень глядзіць
З-за вакна.

Думкі думкам
Адценне-
Горыч віна.

...Ці весялосць
Адмысловая?

Ці проста

У Шалях
Кіпіць,
Адвечнасць,
Якой не забыць.


Рецензии