Д о Щ

Дощ – пролився...
                       Чуєш, ливню?
Я тебе покликав, Лій!
Толку з тебе – ні на гривню.
Зіпсував ти нАстрій мій.

Не пізнав, чи що, на пОдив?
І повівся, наче крут:
На очах моїх  нашкодив,
Та й пішов. А я ось – тут.

Ти мене, скоріш з нічев’я,
А можливо, просто збіг.
На мій день, десяте червня,
З голови зі-прав до ніг.

Ну, і я не травка – тЕрен!
Відповідністю… Авжеж!
І тобі колись, будь певен,
Залюбки віддячу – теж.


Рецензии