Сансара

Стелився сніг, як ковдра, по землі.
Ховав життя твого загубленні маршрути.
Колись ти йшов сміливо в заметіль.
І точно знав, де треба повернути.

Точнішь не знав, а десь із глибини,
Тебе  вела жага чогось нового.
Хотілось більш пізнати цей шаленний світ.
Його сузірря: мертвого-живого.

Його красу, чарівність, колорит
Крізь Сонця промені летіти далі неба.
Гортати книгу власного життя,
Не відчуваючи, що в чомусь є потреба.

Кохати вчитися, шукаючи себе.
Ділити почуття зі світом поруч.
Кермо тримати міцно майбуття,
Керуючи своє життя власнОруч.

Так і було, миттєвість, чи роки,
Чи може то була всього- примара?
На варті твоїх  мрій і відчуттів,
Завжди сміялась кармою сансара.

Ніхто не знає, світ в тобі мовчить.
Він вже втомився, навіть не дивує.
Зосталось трохи ще важливих слів.
Сказати встигнеш? А чи хтось почує?


Рецензии