Петицiя

Ваш святий Миколай -профанація!
Ні айфон не приніс, ні айпада.
Відкреститися намагався він,
Тільки плиткою шоколада.

Але Маша дитя з характером,
Мала власну на то позицію.
Написала на холодильнику,
В канцелярію Бога петицію.

Підписалися кіт с папугою,
Хомячок із морскою свинкою
Не шуткуйте батьки з Миколаєм,
Із продвинутою дитинкою...!


Рецензии