Д

Натягувати на себе спогади як плед
Щоб зігрітися у сирості і тривозі
Ховатися під цими спогадами, із шумом видихаючи повітря
Примиряти непоєднувані світи
Облаштовувати побут
Розвішувати знову прапори, що були колись зняті через неактуальність

У запиленій кімнаті твоєї відваги
У зіпсованому всесвіті твого божевілля
У зруйнованому храмі новонавернутих у віру в тебе
У тремтячому відголоску луни голосу
У пекучому бажанні торкатися до тієї частини
Тіла, для якої не вигадали назви
І вигадати цю кляту назву нарешті.

Торкатись так, щоб обпікало,
Щоб обурювало
Щоб до(с)конало
Щоб накривало і розсіювало
Щоб проводити тепло
Адже осінь незабаром перетече у зиму
А взимку тепло цінується більше

Чай у термосі.
Запах на волоссі.
Нові адреси.
Нові видіння.
Чужі мрії.
Самоусвідомлення.


Рецензии