Красивая славянка

Вот и осень золотая!
Съемка, камера, мотор!
И ковёр из жёлтых листьев,
Ната свой ведёт обзор,
И удачно оператор выбрал живописный фон,
Ната вся слилась с природой органично в унисон!
И деревья вековые на них жёлтая листва,
Но картиночка размыта, видно все издалека,
И каштановые брови, и лазурные глаза,
И Наташа идеальна, она - русская краса!
Стройна, статная фигура, милы губы, изящен нос,
И Наташа безупречна, и немалый очень рост!
Ната очень элегантна- серо-белое пальто,
Все подобрано прекрасно и как раз все самое то!
Волосы каштан прямые и звенящий голосок,
Под одеждой у Наташи блок питания, проводок,
За спиной у Наташи яркий и осенний фон,
На одежде у Наташи микрофончик прикреплен.
Ровно, гордо и красиво Ната на земле стоит,
В руках новенький смартфончик, про него все говорит.

Вот ссылочка на видео, которое и вдохновило на написание этого стихотворения:
https://www.youtube.com/watch?v=gW4iOiVdXoo&t=7s

Красива слов'янка

Ось і осінь золота!
Зйомка, камера, мотор!
І килим з жовтих листя,
Ната свій веде огляд,
І вдало оператор вибрав живописний фон,
Ната вся злилася з природою органічно в унісон!
І дерева вікові на них жовта листя,
Але картиночка розмита, видно все здалеку,
І каштанові брови, і блакитні очі,
І Наташа ідеальна, вона - російська краса!
Струнка, ставна фігура, милі губи, витончений ніс,
І Наташа бездоганна, і чималий дуже зростання!
Ната дуже елегантна- сіро-біле пальто,
Все підібрано чудово і як раз все саме те!
Волосся каштан прямі і дзвінкий голосок,
Під одягом у Наташі блок живлення, проводок,
За спиною у Наташі яскравий і осінній фон,
На одязі у Наташі микрофончик прикріплений.
Рівне, гордо і красиво Ната на землі стоїть,
В руках новенький смартфончик, про нього все говорить.

Ось ссилочку на відео, яке і надихнуло на написання цього вірша:
https://www.youtube.com/watch?v=gW4iOiVdXoo&t=7s


Рецензии