E... yes?

В твоїх очах є невідома тайна
до них у мене ціла купа запитань
у відповідь ти промовчиш звичайно
і я тоді нирну у два озера бажань...
В твоїх очах є ще чарівна казка
її я прочитаю до останнього кінця
якби не посмішка твоя підказка
то не чекали зустрічі наші серця...
В твоїх очах є маленький секрет
його ти мабуть від себе ховаєш
коли тихенько заходиш в інтернет
і звісно на stihi.ru мене шукаєш...


Рецензии