Стара душа

Автор:Р. Русев

Вечерта се ражда във виното,
с луна
и макар, че е пълна
има душа и носи безсъници.
Стари  спомени попреминали
и луна останала с тях.

На стиха оставям старите строфи -
първите, начало оставили,
деликатни,
потънали, мисли
търсещи още
в онзи разказ без думи
тиха човешка тъга,
мил човек и дълго,
потъвали в стара,
 стара душа.


Рецензии