Forgiveness

We live as if Jesus never died,
And never said His: "It is finished!"
And never offered His life
To take (for ever!) our blemish.

We life as if Jesus never said,
Or, rather, He cried out:  "Father!
Forgive them..."Could be very sad,
If He just cursed them, or not acknowledged, rather.

We live as if we have never prayed :
" Forgive us, Father, as we have forgiven... "
We have forgiven - broken evil's thread!
But if we haven't - it will hurt forever.


Рецензии