Keep my heart

Прилетіли  віхоли й вітри,
Вже знову зима,чи помітив ти?
Зимно друже мій і в душі печаль.
Десь у вітрах осені наші два світи.
Ти моя надія ,сон щасливий мій,
В синіх хуртовинах чекай мене,- зустрінь.
Бачу твої очі у тремтінні зір,
в таїні нічній,у полоні снів.
Обійми мене,-обіймай і не відпускай, хай і попрошу,зацілуй вуста, душу заховай.
Ця зима пройде і як скресне лід
задзвенить весни льодохід.
Душами повінчані, ми закохані,
в пахощах весни зачаровані.
В зареві вечірньому сонце засинає.
Слухай як для нас соловей
Співає.
Та тепер зима просить дати старт.
Я прошепочу будь завжди
І не відпусти , keep my heart.


Рецензии