Forever introvert

Forever introvert*

You were born alone
Grown among the stones
Beyond indifference
Forever introvert

You have been told
It's better to lost
It's worse than presence
Of traitors friends

A dive to exile
These games for a while
These talks sound in vain
Clowns can entertain

Who loves empty fierce?
Their gift's your disease
Enemies avoid withhold
From gestures and words

Everything will be changed
Out of your painful range
Enjoy the difference
Forever introvert.

18.12.


Рецензии