Ти в мойому серцi одна... Рок

Ти в моєму серці одна
Не залишай мене...
Океан я випью до дна
А там нема тебе...

Ти в мойому серці... Одна...
........................
Я з квітами прийду сьогодні
В котре, бо мені самотньо
Простягну тобі свої долоні
А повітря таке... холодне...

Хочь і в небі сонце сяє
Ми на землі всі Бога діти
Мені тебе не вистачає
Тебе одну на всьому світі
........................
Знову спогади вкриє зима...
Мурахи по тілу біжать кудись та біжать...
Ти вдома сидишь біля вікна
Замучений і пляшка вина вже пуста...
Чому? Ти спитаєш. Чому? настала зима
Чому? Сніг не тане. Отже, за вікном вже весна...
.........................
Я з квітами прийду сьогодні
В котре, бо мені самотньо
Простягну тобі свої долоні
А повітря таке... холодне...


Рецензии