Вночi

Зорі надворі...
Хата в дворі...
На косогорі,
Стою на зорі.
Чую  далеку,
Грайливою  річ,
Мабуть лелеку 
Розбуркала ніч.
Кличе:
   — Будь ласка,
Торкнися
                й мене,
Скоро ця казка,
Про мене, мине.
Хилить за гору
Світило нічне.
Скоро вже,
                   скоро
Світати почне.
Дай дозорію
Окрасу ночей:
Дія розкриє
Пелюстки очей:
Чистого неба —
ЗумОвлену річ...   
В небі потреба :   
І в-денно і в ніч.


Рецензии