Нымае а ны в Дыржынi в вас

Такых во розмовый про браг

Я дбаю про всё, шо на світы
А вон выростае в полях.
Поэтому навыть бырізку ш
А ны умыртвлю на дрова й.

Ій во: на паях мы зродылы
Аж 8 дубов у Стовбцах.
Чого ж гэто пак нам за діло
Ны чорт даж ны выставыв чай?

А мы во с Панасом взродылы,
Аджэ ж, ій ны мову, шо пан
Усэ ігноруе і крые
Дубцэм да насмішкамы шпань.

...ну, вот, відіш, восстановылы ж
мы радівко даж на стовпах


Рецензии