Ну, дак нiшо v мы рышыв

Шыва прам помiг

І вот банда 2 часа
Но v сыділа спакваля j.
І навэрсы ныц ны знамш,
Шо j дэ робэ пан.

І в смертельныj тішіні
Мы задав вопросыj с 7.
Да і то усэ но, хі,
Шоб начхать на всіх.

Ох, якыj ув нас кіш-міш
Вырос пак а во, гляді!
Так шо всё мы уv рышым
Зары во собі.

Да! Ну, j вош на грыбынці,
Шо вы, не j в бумашкы зірк.
І от мы узнав про j білк:
Ныдовольствав  там ны выдн.

Благосостоянь рысів v
Уv давно веть більш чым ліпш.
Ну, там шэ с пар муvыків
На бутылцы jіздь.

І вот, да, мы ш средзі ріш
Шірако раскінумш дзіч,
То і дзела шо но хрісьць
Інных еретік.   

...відіш, еблыня j груші
есця ж шэ в пыньків


Рецензии