Останн й б й

Останній бій.
Це ще не перемога,
І поцілунок долі —
Це ще не любов.

Останній бій.
У серці б‘є тривога,
Коли в атаку йдеш
З самим собою.

Останній бій.
Чи є іще припаси?
Коли мовчання
Вибухів страшніш.

Останній бій.
Боєзапасу духу
У вбитого товариша
Позич.

Останній бій.
Листи не дописали,
Ти власноруч допишеш,
Що люблю.

Останній бій.
Кому їх надсилати?
Зворотній адрес
Згинув у бою.

Останній бій.
Це мрії перед смертю,
Остання куля,
Останні сірники.

Останній бій...
Недопалки останні.
Людські останки
Тліють на землі...

         Олександр Кармишев
            15.12.2020


Рецензии