Стати на крила

* Версія для хлопчика.

Вивчити букви –
мав я завдання.
Ось підкорилась
вчора остання.
Слушну абетку
вчив терпеливо.
Скласти вам слово
можу сміливо.
Як це працює –
мама відкрила.
Втямив я букви –
став я на крила!

Грудень 2020

* Версія для дівчинки.

Вивчити букви –
мала завдання.
Ось підкорилась
вчора остання.
Вчила абетку
я терпеливо.
Скласти вам слово
можу сміливо.
Як це працює –
мама відкрила.
Втямила букви –
стала на крила!

Грудень 2020


Рецензии