Мати плаче

Добрий вечір, сумний вечір,
Мати плаче.
За синочком сумувала,
Не інакше.
Гірки сльози по щоках своіх
Втирала,
Може доленьку важку свою
Згадала.
Подивилась на натружені
Долоні,
У важкоі праці були,
Як в полоні.
Що то вечір, сумний вечір,
Мати плаче,
Значить серденько сумує,
Не інакше.


Рецензии