Кiлометри, турботи, справи

Кілометри, турботи, справи...
Суєта кожен день... а знаєш...
Нам Бог з неба людей дарує...
Вони ангели нам в недуги..

З ними легко і дуже тепло...
Вони поруч, коли тривоги...
Я щаслива, що Богом з неба
Мені послані ангели-люди...

Я так вдячна... що слів не маю...
Це Любов, що дається з неба...
Коли важко або щасливо...
Завжди поруч... і слів не треба...

Ms. Viki
06/12/20


Рецензии