***

Всі  люди ув'язнені
Своїми ж думками,
Нав'язаними міфами
Своїми страхами.
Невідому нікому
Що собою являє воля,
Що таке сила духу
Безстрашність і власна доля.
Без права вибору
Ви всі існуєте
Одержимі рекламою
Одержимі грішми
Ви всі егоїсти
Бездушні істоти
Ви всі  виживаєте
Ви всі не люди…


Рецензии