Amnesti

Anatoly Volkov 58
Skyvet inn i en celle om vinteren
oppbl;st og gryntende, leder av konvoien,
Dr;mmene om fiender har g;tt i oppfyllelse.
min periode l;per, ingen d;rer.
  Amnesty, ja vi er heldige
latter og bakrus som lykke ville ha det,
Det nye ;ret v;rt, allerede ved porten ..
returnerte testamentet som venter p; oss.


Рецензии