Amnistiya

Anatoliy Volkov 58
Qishda kameraga tushirishdi
mag'rur va xirillagan, kolonna boshlig'i,
Xullas, dushmanlarning orzusi amalga oshdi.
mening muddatim tugaydi, ahmoqlar yo'q.
  Amnistiya, ha biz baxtlimiz
kulish va omad tilaymiz deb osilib qolish,
Bizning yangi yilimiz allaqachon darvozada ..
bizni kutayotgan irodani qaytardi.


Рецензии