амнiстiя

Впихнули в камеру взимку,
сопів і хрюкав, начконвой,
Ну ось збулася мрія ворогів.
мій термін йде, без дурнів.
  Амністія, та нам звезли
сміх і похмілля як на зло,
Наш новий рік, вже біля воріт ..
повернули волю, що нас чекає.


Рецензии