Уявiть собi на мить

Уявіть собі на мить -
Раптом (!)
В Новорічну ніч
Все стало щасливо!
І зірки на небі
Мерехтять св'ятково,
І життя рожевим
Фарбовано казково.

І неначе люди всі
Враз стали багаті!
В Україні, наче, Мир,
І у кожній хаті!
І на пенсію жінки
Йдуть в п'тдесять п'ять,
А за ними й чоловІки
В свОї шістдесять...

Комуналка наша враз
Менша в п'ять раз стала,
Олігархи статки всі
У бюджет віддали.
Медицина вся для нас
Стала безкоштовна,
І студенти всі бюджетні
Стали, безумовно!

Енергетика уся
Стала не приватна,
Самостійно Україна
Тепер жити здатна.
Надра, банки і ліси
Належать державі.
І виблискують усюди
Бані золотаві.

Дід Мороз у кожен двір
І у кожну хату
Дав мішок здоров'я,
І грошей багато.
І велів у Мирі
І в достатку жити.
Бога поважати!
Батьків шанувати!
І дітей любити!!!


Рецензии