Крила кохання

Я СУМУЮ ЗА  ТОБОЮ  ТАК І ЗНАЙ,
ЯК КОХАЄШ,ТО МЕНЕ НЕ ВІДПУСКАЙ.
ТИ  ДО  МЕНЕ  ТИХО  ПРИГОРНИСЬ,
ПОДАРУЙ  МЕНІ  ТЕПЛО ЯК КОЛИСЬ.

ТИ  ПРОБАЧ, ЩО  Я  У  ТЕБЕ  Є,
І НЕ МРІЯЛА, ТА  ТИ  ЖИТТЯ МОЄ.
І НЕ ВИКИНУТИ З СЕРЦЯ  ПОЧУТТЯ,
ТІ, ЯКІ  СИЛЬНІШІ  ЗА  ЖИТТЯ.

І  ДУША  ДО  ТЕБЕ  ТАК  ЛЕТІЛА,
І  ВТРАЧАТИ  ЗОВСІМ  НЕ  ХОТІЛА.
БО ЦЕ  ТИ  МОЯ  ЧАСТИНКА  РАЮ,
І  ТЕБЕ  БЕЗМЕЖНО  Я  КОХАЮ.

ТИ  МІЙ  СВІТ, ЖИТТЯ  І  ЩАСТЯ,
ЖИТИ  ХОЧУ  В  ТВОЇЙ  ЛАСЦІ.
БО  КОХАННЯ  НАМ ДАРУЄ КРИЛА,
ЩОБ  ЗДІЙСНИЛОСЬ  НЕМОЖЛИВЕ!!!


Рецензии