Л е т

Зал. Приймальня.
                     Зріє мить
В дусі – остороги.
Рівно стелиться
                       блакить
З килиму під ноги.
І себе, очам – згори,
І для  мене  всОте,
Пропонують кольори
Сяєво полотен.
В синє, сиве, голубе, 
Сповненими лЕту,
Реріх виставив себе
Рисами   Т і б е т у.
       І відтОді, знає світ   
СУті таємницю,
Де в руках багато літ,
Він тримав жар-птицю.
Епохальний колорит,
В полотні-реалі,
Поривається в політ 
До — пока. На дАлі.


Рецензии