My golden star

На тему русского романса "Гори, гори моя звезда...", музыка Петра Булахова. 



                "My golden star"


 1к.

 My golden star,
 My golden way in heart,
 You ever right and ever warm,

 In golden night               
 Your light is always stone,      - 2 раза.
 He's power and he's very strong. 

 2к.

 I always clerk,
 Important part of you,
 I trust your bright and trust your shine,

 Another no, another ever no,
 Because i know, you ever right.  - 2 раза.

 3к.

 Man, student, slave,
 Forever pupil - boy,
 This golden principle, 
 And native world,

 My knowledge live,
 My knowledge your right live,    - 2 раза. 
 It's that's the law,
 It's that's the law.



                14.08.20.
   


Рецензии