Творець

Я вік живу. Три поля перейшов,
Умовно. Відповідно ЧАсу.
І, як і ви шукаєте, знайшов
ОАзу – Житницю Донбасу.
Оаза – слово. Вислів з дії слів.
А Він є сущий літ на двісті:
 Прийшов. Побачив.
                          Звірився. Посів,
Як був з утвОрення – при місті!
З усЮди, він спрямовує народ
В живІ, свої міцні обійми,
І Слава йде життям винагорОд
Однораз0вим рухом...
                                   і подвійним!
Крокуючий, ковшОвий разнород
Відсвічується пОлиском на сонці.
Творець – НКМ-земовський народ
Моєї долі — Новокраматорці!   


Рецензии