реально щаслива...

Я поетеса...
 я принцеса...

Я мама для дітей
А для братів сестра...

І господиня ...
як заводна я бігаю з утра...

Діток в школу піднімаю
 Чоловіка на роботу...

 я за кожним з них
 турботу проявляю...
І заботу...


Всі обовязки на себе я взяла...
Контролюю всі діла

Розійшлись ...
відпочиваю ...
і себе я на роботу собираю...

На роботу
 як на свято...
Йду я горда і пихата
Щастячком душа моя  багата...


Рецензии
Ты всё, всё.
Терпения,энергии хватает на всё.

Забина   14.12.2020 22:00     Заявить о нарушении