Нiч говорила тихим стоном

Ніч говорила тихим стоном.
Кричала тиша навкруги.
І пила чай з смачним лимоном,
Таким п'янким.

Сховала все,усе що можна...
Той погляд звав у далечінь.
А я дивилася тривожно...
Вітер шептав:-Спочинь.

Серце збігало від задухи...
Стражденне бавилось в-ві сні.
А тіло..? Тіло,а ні руху.
Весь біль в мені.

На неба чорнім простирадлі,
Яскраві зорі,-мов баштан.
І десь далеко при дорозі...
Цвіте каштан.

У тиші голос,дух потужний...
Звернення тиші до душі.
І хтось могутьній і великий...
У голову вклада вірші.

Вершить ту долю,практикує...
Ну що ж ти пісню не співа?
Час од часу мене лікує...
У серденько вклада слова.
 (Понкратова.О.В.)


Рецензии