Lager

Mit hoved er en samling brugsanvisninger
til tekniske udstyr,
som ikke l;ngere anvendes,
og slangord,
som i vore dage
bare et par arkivansatte er fortrolig med, dem,
som havde kommet over ordene
p; et forsavlet kort i kartotekket.
Unyttigt?!
Nogen kan mene det.
(O disse profeter
af den strenge minimalisme
i pulterrummet og i hovedet
– is;r i hovedet!)
Men nogen kan faktisk sige: Det er en skat!

Mit hoved er et lager
for arkeologiske
rariteter.

24. november 2020, Moskva


Рецензии