криголам

як промерза у кризі криголам
що втратив руху рятівні чесноти -
                і де те сонце
               чий зігріє дотик
                і де
присутність у своїм
              житті
себе самого: грітись
                йти
                пливти
ізвідси в вічність
поки дишиш - доти.

а вмерзлий в кригу
криголам відтане
на синім-синім
веснянім світанні...


Рецензии