Чем страдают уж Тройкi,

 
Еслі шэ j Козероvкі

Как-то раз ув Оговы
Мы знаjшлы 2 пынёчка.
Ох, а тыjі дубовы s!
Да j вколы jіх тут гондэ.

Ну, пошлы на обору
Узялы дырокола
Да j удолав Пятёркін
Тых, шо колють влад дровцы.

Ну, колы дэ ты вцёмаj,
Шо зробыты з воровскы,
Ек воны бы нарочно
Но j палюють за Коцё.

Знешне v всё в jіх бы добрэ:
От рыбро, от панчошка…
Но заметів я в Троёк,
Шо воны бы j Восьмёркы.

Ну, j накрывся взев зонтом
От того v мухамора.
Бо v мы всі  но на Бога
Уповаjімо в Кобрыj.

Нет у нас а ны бондіj.
Нет ны дыкых  Шысцёрок.
Шо ты хоч, мы в Европы.
І закрыты от подлых.

Інвалідовы v хочуть
Все памоч тут і гондэ.
От і робым потрохы
То дома, то j хлывочка.

Я каvу тут про Косцю,
Сухорэброго, здохлого.
О він маjстыр на всё в Вась!
Навыть вытяг проводкы.

А ведь шэ но бы хлопчык.
Ну, j довірся вvэ монстру.
Він ны вытягнэ j доляр зь
Нахаляву в дідочка.

Но ты скількы ны быjся,
Скікы ны ворушы Малп,
Всэ тоj Орангутанго
Но j обманюе Катцыj.

А на стыковы Знакыj
Чы роvдаюца какы.
Гот тоj хваjн Павіанчык
І насэрэ вам в кашку.

21-я карта гэто v прам вам болванчык.
А ны вытнэ всіх самок
І шэ j станэ у власці.

Так шо остырыгаjтэсь,
Коль ны рыбка ны мяско
Дэ за стіл ваш дорвався
J норовыть вас пагладзіць.

...віш, как лысце пагроб нам
Козірожко ядроный


Рецензии