Украинский Гарик 811

За мотивами І. Губермана

В майбутнє зазирнути намагаюсь,
надії відкидаючи минулі,
дивлюся, як старається китаєць —
для негра зводить синагогу в Тулі.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".


Рецензии