Можеш мати...

Можеш мати: надію, мету,
Дію мрії стокрилу,
Сподіватися  на  доброту,
При житті – не  під силу.
В суєтні,
            з ким сушився і чах,
Так, для дуру – навмисне,
Переходиш життя, на очах,
А  ніхто...  і  не  свисне.       


Рецензии