***

Пропонують вживать бади та вони мені ненада.
Я як мама і бабуся живу радію
смерті не боюся.
Їм варенички в сметані
До подружки хожу Тані
На городі тружусь з мамой
А зимой тягаю сані
З гори їду веселюсь
І щаслива...
 в даль дивлюсь.


Рецензии