A Poem to 2021

Please be better than before
Sag, neues Jahr, was hast du vor?
Shall we sit again at home?
Oder gehen wir nach Dom?

Dime el a;o, si me voy
De la ciudad, donde estoy?
Si encuentro a mi amor
Si me deja mi temor?

I wish the readers happiness
Love, much money and no stress.
I also want to find my love
Кто любит жизнь, тот точно прав!


Рецензии