Ты просто будь

Тобі в житті лиш щастя я бажала,
Кохання від чужих я берегла,
Щоночі в молитвАх я повторяла,
Що щастя лиш з тобою я знайшла!..

Не плутала із жалістю кохання,
Не говорила:" Мій останній шанс!"

Хоч розуміла,так, - любов остання,
Тяжка, як пристрасть, що накрила нас!

Їй виходу нема і порятунку
Від неї ждати, то намарний труд
Як золото найвищого гатунку
Її ховають, цінять, бережуть...

Що щастя любить тишу,це я знаю що радість чорні очі заберуть!
Люблю тебе я, гірко так кохаю,
Ти пам'ятай про те,
Ти просто БУДЬ!...
12.12.20


Рецензии