Iдет нычыстая сыла

На вашы латьтя льняныя

Вы это, ой, не смо3те!
Вы ето, ох, не чітайте!
Ібо й Васішта лукавыть
От вам даж про Матір.

Была вчера заседане.
І порышылы всі падлышча,
Шчоб но святых поважаты
Тых , коі с катамы.

Більш по Зымлі ны шагае ж
А ны яка свента гвардія,
Шо шося відае й знае
І про Жанну, шо дАрка.

Но промыж намы у псарні
Есця шчэ гарна нагайка.
Так шо ны вэльмы ты барін,
Хоть, мо, і богатый вш.

А мы фчара нешта глянул.
Вслухався унімательно.
І, как і знав, тая Матушка
Зарэ шэ з намы.

Всюду ідэ чы война у малп.
Не! Мы но так собі дражнымось.
І выкыдае овчарка іх
С кладбішча мошчы з заразамы.

Вы ж хорошэнько прыкла2йтэсь.
Будэ у вас всэ бы в гадый тых,
Шо но й лупцюють в свінарніках
Красных да з бялымы бантамы.

...а мы вас вот вжарым квітамы -
і будым зов7 прам квіты


Рецензии