Бхагават-Гiта с Пураньмы

Біблію ж ны открывалы й

Ітак, мы увіделі Нечто.
О, Дэві Марійка!
Как же всево Ты добілась?
Да на й горе шчэ велікой.

Быть ведь легко так счастлівой.
Шо ж тут узеты прам вілы
Да і згрыбті сволоч світу.
Да. Й ны в тюрмі згный.

Відім Красотьте Душі свят.
Гэто ж ны про100 картіны.
Гэто просвет в нішо дывнэ,
Тэе, шо ныповторімо.

І хай у чымсь Ты ошыблась.
Гэ нывылыкэ грышінне.

Ну, скажым, Янус двулікый –
Він ведь ны ровня Юпітру.
А вот Венеры дэ місто?
Бо стіль Прыходыв Спасітель.

Ілі й Меркурый ны світоч?
То біш Ганэшка смышлывый.
Вот мы й шось нагородылы
І про Олэнок Радімых.

Есть шэ бо ій Аватары.
Той, мо, шо Спасе Е Главный.
Ібо ны вэлыко лыко,
Коль ты сыдыш в заперті но.

Той жэ, шо знае Махатмый,
Він ны сыдыть оно так вжэ.
А йдэ по школах і вузах,
Ранячы тварый ползучых.

Так жэ і зарэ мы в бітвы.
Йдэмо, дэ шэ ны засіяно.
І потому-то отравы
Міра сего нахлебалысь.

Всэ понімаем, Вікторыя.
Бачылы катый і банды.
Хай жэ Ваш Дух будэ мошчный.
І да падуть прыд Хрыстамы!

...соньця ны выдно за хмарамы.
Значыть ёго ж і ныма в бесь.
Біблія но бо всё важная.
А дэ булы пак Пураны


Рецензии