У всьому сенс - межа. Весь сенс - межа

У всьому сенс – межа. Весь сенс – межа.
Межа між тим, що є, і тим, що буде.
Межа, де – люди, і межа – не люди.
Межа, де каменем стає душа.

Межа, де мрія оживає знов.
Межа, коли – кінець, межа – початок.
Межа, коли завершується свято.
Межа, коли завершилась любов.

А як відчути дивну ту межу –
межу, де перейшов у вимір інший,
де сенс життя вимірюється віршем,
і я – не я, як вірш не вбережу...


Рецензии
На добранiч, Мiклоше!)

Переклала iнший Ваш вiрш, де ритм звично виточений, як на мене:)
http://stihi.ru/2020/12/13/113
Запрошую:)

З найкращими побажаннями)
Свiтлана

Светлана Груздева   13.12.2020 00:19     Заявить о нарушении