Передноворiчне

Знов у школі пахне
ялинково гречно.
І таки лунає
музика доречно...
І дитячі співи -
ідеальна сфера.
Передноворічна
в школі атмосфера.

А коли настане
свято офіційно –
Зайчиками стануть
друзі традиційно.
Подруги – Сніжинки
будуть, як ведеться.
І чарівна маска
кожному знайдется!..

Грудень 2020


Рецензии