Пабли т-с

 Ты выдала -  Pablo   !  _ !
(ты-suka < с-делала
 каждого ~ наверняка  !

-  Паблика - ни выдавала  !
-  чего ж ?
  а так

 Pablo

 И - вот ,  кубинские
Niggers do-Sampo  , occuping  the notty~bar :  ordering
the coctail wichtis not includind g the Rum :  -   Ё !    ~    Santa-Monica del-Morte Caramba   -    ?


  beware ^:
 cannot get it out now  before
everynight fighting ?  -  Amigos - im gonna will do from you - the hairs

 -  Ты пре_дала  Пабло !-! !
 Ты - пре-да-да-вала Pablo ,
 


 : Did i not use the any instruments as tables und swords .. . und wooden chairs
sigars into the fumigating ass hole  - - ?    Pls, baby
 - " Pls , put Signature - right here pls ? "  :  u can use only for prayer  the there's
limit of words

 -  Suka выдала Pablo
 
  ( fucking Betrayer !
понаедут , по
  столовкам [ заляжут - залягут ?  - за-ляжут  ?  ]


 Выдала - deceived und betrayed  -  fu-kn my lovely Pablo
... вот , и что
 теперь djindi делать -?
- А ты не горюй , Хозяин подавно !
 подумаешь :
 подставило Пабло ?  Не буратино же - доберется домой
как-нибудь ,  выкарабкается

 - Пабло  Ё
-  Выдала , падла  -  ?
 
 


Рецензии